H&R maakt van IT een meerwaarde voor elke onderneming

Met ruim een kwarteeuw ervaring is het Utrechtse H&R Business IT Solutions uitgegroeid tot een succesvol full-service ICT-bedrijf. “Onze gecertificeerde experts kunnen een onderneming van A tot Z begeleiden en hebben de kennis om een volledige IT-omgeving in handen te nemen, van de implementatie tot het dagelijkse beheer en het proactieve onderhoud achteraf. Wij willen een betrokken partner zijn, die technische zorgen wegneemt en continuïteit garandeert. H&R Business IT Solutions staat voor een betrouwbaar totaalpakket,” vertelt Senior Technisch Account Manager Robert van der Helm.

“Wij bouwen een volledig team rond elke onderneming, waar ze altijd op kunnen rekenen.”

Een gedreven team van 40 man sterk maakt van IT een echte meerwaarde voor elke onderneming. “We werken veel voor mkb-bedrijven. Daarom begrijpen we voor welke uitdagingen zij vandaag staan. Onze missie is om automatisering voor onze klanten te laten werken. Zo moet ze zich geen zorgen meer maken over hun IT-omgeving, maar kunnen ze zich focussen op wat voor hen echt belangrijk is. Bij H&R Business IT Solutions begint elke samenwerking met een goed gesprek. Pas als we op één lijn zitten met onze klant, kunnen we het verschil maken.

Wij luisteren naar wat een onderneming echt nodig heeft – de ene klant wil enkel hardware, de andere wil volledige ondersteuning – en zorgen ervoor dat onze IT-oplossing daar een perfect afgestemd antwoord op biedt. Bij ons zijn klanten geen nummers, maar krijgen ze de aandacht die ze verdienen. Wij bouwen een volledig team rondom elke onderneming, waar ze altijd op kunnen rekenen,” aldus van der Helm.

“Samen met HPE gaan we op zoek naar het beste antwoord op de noden van een klant.”

H&R Business IT Solutions werkt al jarenlang nauw samen met Hewlett Packard Enterprise. “Wij zijn vandaag Silver partner, maar zijn sterk gemotiveerd om nog verder te groeien. Door de handen in elkaar te slaan met HPE, kunnen we altijd scherpe prijzen garanderen. Ze zijn – net als ons – erg klantgericht en doen er alles aan om voor elke onderneming de beste oplossing te vinden. En dat spreekt ons enorm aan, want voor H&R Business IT Solutions staat de klant ook altijd op de eerste plaats. Dat verklaart ook waarom velen van hen al jarenlang bij ons blijven.”

Wilt u meer informatie of heeft u vragen, neemt u gerust contact met ons op.

Meer informatie aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jack Hopman

Wij staan altijd voor je klaar!

Ook leuk om te lezen

Uitgelichte nieuwsberichten

Over H&R Nieuws H&R maakt van IT een meerwaarde voor elke onderneming