H&R Business IT Solutions is HPE OEM Integrator afbeelding

Hewlett Packerd Enterprise (HPE) heeft H&R benoemd tot HPE Original Equipment Manufacturer, kortweg HPE OEM partner. H&R is nu het derde bedrijf in Nederland dat deze status heeft kunnen bemachtigen. Dit nieuwe HPE OEM partnerschap staat symbool voor de groei die H&R de afgelopen jaren heeft doormaakt. De focus wordt binnen H&R vooral gelegd op kennis en innovatie; is dit de sleutel tot succes?

Volgens H&R wel. En daarom richt onze organisatie zich vooral op advies en service. Dit is ook een van de redenen dat H&R in aanmerking is gekomen voor dit bijzondere partnerschap. Er is de afgelopen jaren flink geïnvesteerd in het ontwikkelen en uitbreiden van deze facetten, en daar plukt het nu de vruchten van. Volgens H&R is dit de perfecte succesformule die bij een vernieuwde IT organisatie past.

Marjella Spanjaart, Director Strategic Alliances & Channel HPE: “OEM klanten hebben een specifieke behoefte aan ondersteuning vanuit de partner. Zij vertrouwen op de OEM integrator om consequent de technologische oplossing te leveren die tot op detailniveau matcht met aangeleverde specificaties maar tegelijkertijd met hen meedenkt over vernieuwing en de expertise in huis heeft om te blijven innoveren. H&R speelt hier feilloos op in en voegt waarde toe voor onze gezamenlijke OEM klanten.”

Rob van Rooij, directeur H&R Business IT Solutions: “Wij van H&R kijken ernaar uit om OEM-relaties te voorzien van advies en een passende IT oplossing. Wij hebben erg veel zin in de toekomst en zijn benieuwd wat ons te wachten staat.”

H&R timmert, met haar nieuwe HPE OEM partnerstatus op zak, verder aan de weg om organisaties te voorzien van de beste IT oplossing. “Your IT, our care” is dan ook een passende slogan die H&R met trots durft te dragen.

Meer weten? Ga naar de OEM Solutions-pagina, of neem contact met onze HPE OEM specialist, Aart Miedema via aart@henr.nl of 030-6621081.

Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die…

Robert Vavier Directeur van High Security International  

Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig.

Ad van 't Hof ICT Manager, Bieze Food Group  

Samen met H&R vinden we steeds de juiste oplossingen voor onze vraagstukken.

André Faber Global Manager IT Infrastructure bij Huisman Equipment B.V.  

In onze complexe mediawereld is het heel belangrijk te kunnen vertrouwen op je zakelijke partners.
Op IT gebied is dat voor mij H&R.

Eric van Kessel ICT Manager, United Bekijk de case