Gegevensbescherming voor Dummies

Verklein de security risico’s voor uw organisatie

Datalekken en cyberaanvallen zijn niet nieuw, maar veel van de technieken en tactieken die worden gebruikt door moderne cybercriminelen zijn dat wel. Deze zijn bij uitstek geschikt om kwetsbare kleine en middelgrote ondernemingen aan te vallen. Wij willen u graag helpen en geven u het boek “Gegevensbescherming voor Dummies”.

Gegevensbescherming voor Dummies

Wat staat er in Gegevensbescherming voor Dummies?

Met dit boek komt u achter verschillende beveiligingstechnologieën, hulpmiddelen en processen. Deze kunt u direct gebruiken om om uw organisatie te beschermen. Hiermee kunt u uw gegevens en IT-middelen veiligstellen. Daarnaast kunt u het effect van een datalek direct tot een minimum beperken.

Voor wie is Gegevensbescherming voor Dummies?

Het boek is bedoelt voor IT-professionals die werkzaam zijn in het MKB. Dit boek is bedoelt voor IT-professionals die meer willen begrijpen van het huidige dreigingslandschap in de IT wereld. Dit boek geeft verschillende manieren om uw bedrijf te beschermen. Gegevensbescherming voor dummies bied daarnaast ook de mogelijkheid om de impact van een datalek te minimaliseren.

H&R Business IT Solutions werkt samen met ESET om IT-professionals in het mkb handvatten te geven om haar bedrijfsgegevens te beschermen. Wilt u meer weten hoe H&R Business IT Solutions u kan helpen op het gebied van gegevensbescherming, neem dan contact met ons op.

Meer informatie aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jack Hopman

Wij staan altijd voor je klaar!

Ook leuk om te lezen

Uitgelichte nieuwsberichten

Over H&R Nieuws Gegevensbescherming voor Dummies