HP Elite Dragonfly – Lighter than air afbeelding

Verwen uzelf met deze stijlvolle laptop

In deze onzekere tijden begrijpen wij het als geen ander indien u twijfelt over de juiste middelen om het werken op afstand zo prettig mogelijk te maken. We zijn gewend om u te adviseren over IT-oplossingen die passen bij uw situatie. Daarom vertellen we u graag over een schitterende oplossing van HP. Want je werkt nu eenmaal beter met goede technologie, nietwaar?

Stijlvolle technologie

Precies voor dit doel is er de Dragonfly. Een notebook vol technologie voor de zakelijke professional die hoge eisen stelt aan zichzelf en dus ook aan de middelen waarmee hij zich omgeeft. De visie van HP is dat men graag technologie creëert die in dienst staat­­ van de mens. Om hier een volgende stap in te zetten streeft HP naar een wereld zonder afval. Want dan staat technologie pas echt in dienst van de mensheid. Daarom wordt dit complete bedrijf getransformeerd in een circulaire organisatie.

Oceaanplastic

En wie hoge eisen stelt aan de technologie waar hij mee werkt, stelt automatisch hoge eisen aan zijn omgeving. HP zet in op een duurzame toekomst. H&R sluit zich hierbij aan. Dat betekent dat we ons steeds bewuster zijn van onze manier van werken, met welke partners we dat doen en welke producten we hierbij inzetten. De Dragonfly is bijvoorbeeld een laptop die voor een groot deel gemaakt is van gerecycled materiaal. Er zijn zelfs plastic flesjes uit de oceaan in verwerkt! En dat voelt letterlijk lichter aan.

Lighter than air

Wij geven u genoeg redenen om uzelf te verwennen met deze stijlvolle laptop:

Lighter than air
Komt het door de schonere productiemethode? Of door het slanke formaat? Feit is wel dat deze laptop minder dan 1 kilo* weegt en daarmee de lichtste notebook ter wereld is! U neemt hem dan ook zo mee naar een meeting. Hij beschikt tevens over drie authentificatietools waaronder vingerafdruk en gezichtsherkenning, zodat u ook probleemloos onderweg verder kunt werken. En mocht u bang zijn om deze superlichte laptop te vergeten, dan is het geruststellend te weten dat H&R back-up een handige dienst is die uw gegevens veiligstelt. 

* niet alle modellen

Creatieve mogelijkheden
De Dragonfly beschikt over een uitermate goede grafische kaart, een touchscreen en u kunt hem gebruiken als presentatietool door hem als tent op tafel te zetten. Met een batterij die 24 uur lang meegaat, is uw laptop altijd klaar voor gebruik.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de technische mogelijkheden van deze stijlvolle Dragonfly of wilt u ons advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij de beste oplossing voor uw situatie!

 

Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die…

Robert Vavier Directeur van High Security International  

Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig.

Ad van 't Hof ICT Manager, Bieze Food Group  

Samen met H&R vinden we steeds de juiste oplossingen voor onze vraagstukken.

André Faber Global Manager IT Infrastructure bij Huisman Equipment B.V.  

In onze complexe mediawereld is het heel belangrijk te kunnen vertrouwen op je zakelijke partners.
Op IT gebied is dat voor mij H&R.

Eric van Kessel ICT Manager, United Bekijk de case