Het juiste advies in visualisatie

Als uw bedrijf dagelijks bezig is op het gebied van design en visualisatie, dan maken u en uw medewerkers natuurlijk veelvuldig gebruik van hoogwaardige IT-apparatuur en de daarbij horende programma’s. Een 3D-ontwerp renderen, werken aan geavanceerde graphics, samen bezig zijn met een multi-software project of artificial intelligence: het zijn allemaal zaken die veel vragen van uw hard- en software. Bij H&R zijn we uitstekend op de hoogte van de ontwikkelingen en mogelijkheden op dit gebied. Wij weten waar u dagelijks mee te maken hebt of tegenaan kunt lopen en geven u hier graag advies over.

Krachtige samenwerking

De werkzaamheden van CAD-designers, design engineers of rendering specialisten vragen het uiterste van uw hardware, software en grafische kaarten. Wij werken daarom samen met verschillende partners die producten ontwikkeld hebben die uitstekend van pas komen bij dit soort werk. Denk bijvoorbeeld aan de krachtige workstations van HP of de grafische kaarten van NVIDIA. Met onze oplossingen bent u altijd verzekerd van A-klasse hardware en service.

Complete omgevingen of specifieke projecten

Maar ook als u werkzaam bent op het gebied van architectuur, engineering en constructie heeft u de juiste tools en mogelijkheden nodig om tot de meest verbluffende resultaten te komen. Wij kunnen u helpen bij het inrichten van de gehele IT-omgeving of u juist ondersteunen bij specifieke projecten. Onze partnerships met toonaangevende bedrijven helpen daar zeker bij en we betrekken hen dan ook altijd in zo’n proces.

Het begint bij persoonlijk contact

We hebben bij H&R persoonlijk contact hoog in het vaandel staan. Als we de samenwerking aangaan, bouwen we direct een mooie band op. Dat zorgt ervoor dat we elke denkbare situatie kunnen herkennen en u proactief benaderen. Het gevolg? Een oplossing die volledig op maat voor u gemaakt is.

Wilt u ook advies op het gebied van visualization dat specifiek is toegespitst op uw branche en situatie? Neem dan contact met ons op, zodat we samen de mogelijkheden kunnen bespreken.

Meer informatie aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jack Hopman

Wij staan altijd voor je klaar!

Ook leuk om te lezen

Uitgelichte nieuwsberichten

Over H&R Nieuws Design en visualisatie