11 februari: het is Safer Internet Day!

U werkt onveilig!

Het is vandaag weer Safer Internet Day. Ieder jaar werken op deze dag meer dan 110 landen samen om van het internet een veilige en verantwoorde plek te maken. De dag is in het leven geroepen door de Europese Commissie en het Insafe-INHOPE network. Ook H&R staat voor een veilige internetomgeving en doet er alles aan om die van uw bedrijf ook veilig te houden!

Risico’s op het internet

Safer Internet Day vraagt aandacht voor een veilige internetomgeving voor alle gebruikers. Dat betekent onder andere ook dat bedrijven veilig aan de slag moeten kunnen op het internet, zonder het risico te lopen om gehackt te worden. U wilt er natuurlijk niet aan denken dat uw data op straat komt te liggen door cybercriminelen. H&R besteedt dan ook veel aandacht aan de beveiliging van de IT omgeving van onze klanten. We zorgen er met IT security voor dat er een waterdichte infrastructuur wordt neergezet, zodat de data van uw bedrijf goed wordt beveiligd en cybercriminelen geen kans maken.

Hoe beperkt H&R deze risico’s?

Door een veilige infrastructuur te verzorgen, worden de risico’s op datalekken verminderd. Dit betekent niet alleen dat H&R ervoor zorgt dat alle data veilig is opgeslagen met bijvoorbeeld een goede back-up, maar ook dat we er alles aan doen om het bewustzijn binnen uw bedrijf te vergroten. Een onderdeel hiervan is ons KnowBe4 programma. Eind vorig jaar zijn we begonnen met deze trainingen op maat rondom cyber security.

Met het trainingsplatform KnowBe4 leert iedereen binnen uw bedrijf om veilig om te gaan met data en het internet. Het trainingsplatform is volledig online, zodat er zelf bepaald kan worden wanneer de trainingen gevolgd worden. Wij begrijpen namelijk heel goed dat u het al druk genoeg heeft met andere zaken. De trainingen bestaan uit interactieve games, filmpjes en theorie; ze kunnen door H&R beheerd of ingepland worden, maar dit kunt u ook zelf doen. Dit is afhankelijk van het gekozen pakket.

Het mooiste van KnowBe4 is dat er valse e-mails verstuurd kunnen worden binnen uw bedrijf, waarmee gecontroleerd kan worden welke groepen medewerkers een risico vormen voor de veiligheid van uw data. Zo zorgen we samen voor een veilige IT infrastructuur!

Meer weten?

Wilt u meer weten over onze IT beveiliging, KnowBe4 of wilt u ons advies? Neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken. We helpen u graag verder!

Meer informatie aanvragen?

"*" geeft vereiste velden aan

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Jack Hopman

Wij staan altijd voor je klaar!

Ook leuk om te lezen

Uitgelichte nieuwsberichten

Over H&R Nieuws 11 februari: het is Safer Internet Day!