DELI Maatschappij N.V.

Focust zich op hout en gerelateerde bouwmaterialen.

Deli Maatschappij is een organisatie die in 1869 is opgericht als leverancier van tabak. In 2006 heeft Deli de tabaksindustrie verlaten om zich verder te focussen op hout en hout gerelateerde bouwmaterialen. Er zijn twee divisies te onderscheiden binnen Deli Mij namelijk: Deli Home & Garden en Deli Building Supplies. Deli Home & Garden is specifiek voor de consumentenmarkt ingericht en Deli Building Supplies is voor de professionele markt verantwoordelijk. In deze divisie heeft in 2015 een fusie plaats gevonden met TaBS Holland. Alle nieuwe vestigingen werden aan elkaar gekoppeld op IT-gebied. H&R heeft hierbij een rol gespeeld bij de migratie en fusie met TaBS Holland.

“Bij H&R kan ik alles ‘over de schutting gooien’ en zij lossen het probleem op.”

Een voordeel is ook dat H&R bij grote projecten bereid is alles in te kopen en op voorraad te houden. Hierdoor kunnen wij het project op afroep uitrollen. Dit werkt voor ons erg prettig.

Een andere goede service van H&R is dat zij ook het uitrollen van onze image voor hun rekening nemen. Op alle locaties worden de werkplekken kant en klaar door H&R opgeleverd. Dit bespaart ons een hoop tijd en moeite.

“Onze relatie is voornamelijk gebaseerd op vertrouwen. Ik vind het prettig met een IT-partner te werken die snel en adhoc reageert en openheid van zaken geeft met betrekking tot leveringen en pricing. Voor mij is een relatie belangrijker dan de prijs, hoewel deze wel verdedigd moet kunnen worden. Bij H&R krijgt ik altijd een eerlijk verhaal over de stand van zaken.”

Wil je meer informatie?
DELI Maatschappij N.V.