SASE: dé beveiligings-oplossing voor je netwerk

Zorg dat IT-beleid aansluit bij je strategische keuzes

Logo van HPE Aruba

Ontdek de toekomst van netwerkarchitectuur

Organisaties werken steeds meer in de cloud. De beveiligingsoplossingen die tot voor kort nog voldeden, bieden nu niet langer de gewenste ondersteuning. Wanneer we applicatieverkeer herleiden naar een datacenter voor beveiligingsinspectie, lijden de prestaties en gebruikerservaring eronder. Met Secure Access Service Edge (SASE) gebeurt dat in de cloud zelf. Zo verminder je het risico op latency, neemt de efficiëntie van je netwerk toe en kun je vertrouwen op geavanceerde beveiliging.

Save the date: 30 mei 2024

Wil je meer weten over SASE? Schrijf je in voor ons evenement op donderdag 30 mei 2024 en volg onze leerzame kennissessie, inclusief live demo. We tonen je meteen waarom H&R je ideale partner is voor deze nieuwe cloud-based beveiligingsmethode gebaseerd op de technologie van HPE Aruba Networking. Kom je ook?

  • Datum: 30 mei 2024
  • Tijdstip: 10:00 – 12:30 uur, met aansluitend een heerlijke lunch
  • Adres: Sandenburgerlaan 6, 3947 CS Langbroek
Earl Mitchell

Wij adviseren je graag

Toekomstgerichte netwerk-architectuur met SASE

Secure Access Service Edge (SASE) ondersteunt de convergentie van netwerk- en beveiligings-toepassingen in één oplossing. Wat is het? En hoe biedt het organisaties veilige, flexibele en efficiënte netwerktoegang? Maak kennis met deze baanbrekende oplossing en de talrijke voordelen.

In deze whitepaper

  • Wat is SASE?
  • Vijf voordelen van SASE
  • Reken op H&R

Ook nieuwsgierig naar een veilig én snel bedrijfsnetwerk in de cloud?

Onze experts bekijken graag samen met jou hoe je het netwerk van je organisatie beter kunt beveiligen en tegelijk het risico op latency kan verkleinen. Geïnteresseerd in de gratis kennissie? Neem dan contact op via onderstaand formulier.

Wil je meer informatie?
Aruba SASE