Smartphones

Bent u voor uw organisatie op zoek naar nieuwe smartphones? Dan helpt H&R u graag verder.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Smartphone

Bent u voor uw organisatie op zoek naar nieuwe smartphones? Dan helpt H&R u graag verder. Wij verzorgen namelijk uw complete werkplekinrichting. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor IT oplossingen.

Partnerships

Bij H&R Business IT Solutions leveren we smartphones van verschillende merken. Door onze partnerships met verschillende bedrijven weten wij de beste deal te realiseren, met de beste zorg voor uw systemen. Wanneer u contact met ons opneemt, maken wij een profiel van uw organisatie. Daarna zullen wij de juiste smartphone matchen met uw bedrijf. Wanneer we de beste match hebben gevonden, testen wij de smartphones in de afgesproken samenstelling en configuratie. Zodra de tests perfect zijn leveren wij de smartphones ready-to-go bij u af.

Wat klanten over H&R zeggen

Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die…

Robert Vavier Directeur van High Security International

Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig.

Ad van 't Hof ICT Manager, Bieze Food Group

Offerte aanvragen?

Waarom H&R?

Bij H&R leveren wij een totaaloplossing voor al uw IT-vraagstukken. Zo kijken we graag met u mee over de juiste werkplekinrichting. Zo leveren we voor de werkplekinrichting naast smartphones ook desktops, notebooks, thin clients, tablets en accessoires. Maar daarnaast bent u ook bij H&R Business It Solutions aan het juiste adres voor diensten als datacenter infrastructuur, IT consultancy en projectmanagement en OEM. Ook voor IT support en IT implementatie en migratie kunt u bij ons terecht. Wij betrekken u bij het proces en zorgen voor de juiste oplossing voor uw organisatie, dit zorgt voor een sterk partnership. H&R Business IT Solutions richt graag uw IT-omgeving in of ondersteunt u bij specifieke projecten en beheertaken. Neem contact met ons op, we helpen u graag.

Officieel partner van
Op zoek naar de ideale smartphone? Neem contact op