Desktops

Bent u voor uw organisatie op zoek naar desktops? Dan helpt H&R u graag verder. Wij verzorgen graag uw werkplekinrichting. Daarnaast bent u bij ons aan het juiste adres voor IT oplossingen.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Waarom desktops?

U zou zich kunnen afvragen of desktops nog nodig zijn, met de notebooks van tegenwoordig die, net als desktops, kunnen voorzien in de dagelijkse werkzaamheden en waarmee u niet vastzit aan een specifieke werkplek.

De desktop brengt naast de notebook echter nog een aantal voordelen. Op kostenniveau kan een desktop nog steeds de beste oplossing zijn voor uw organisatie. De prijs/prestatie verhouding is bij desktops veel beter vergeleken met notebooks. Bij laptops wordt namelijk een afweging gemaakt tussen design, gewicht en grootte van de onderdelen. Deze afwegingen zijn aanzienlijk minder doorslaggevend dan bij een desktop.

DaaS Desktop Dell

Desktop eerst zelf proberen?

Wij vinden het meer dan logisch dat u de desktop eerst zelf wil proberen om te kijken of deze bij uw organisatie past en hoe de desktop binnen uw bestaande omgeving presteert. Hiervoor kunnen wij op verzoek on premise of bij één van onze partners een demonstratie geven binnen uw werkomgeving. Meer weten? Neem dan hiervoor contact met ons op.

Waarom zijn desktops ideaal?

Er zijn een aantal redenen wanneer desktops ideaal zijn:

  • Wanneer u een hoog aantal vaste werkplekken biedt.
  • Wanneer u een oplossing zoekt die lagere kosten heeft.
  • Wanneer u geen specifieke applicaties gebruikt.
  • Wanneer u generieke werkzaamheden uitvoert.

H&R Business IT Solutions levert desktops van HP Inc, Dell EMC en Lenovo. Door onze partnerships weten wij de beste deal te realiseren, met de beste zorg voor uw systemen. Wanneer u contact met ons opneemt, maken wij een profiel van uw organisatie. Vervolgens matchen wij dit profiel met de eisen en behoeften van de ideale desktop. Wanneer we de beste match hebben gevonden testen wij de desktops in de afgesproken samenstelling en configuratie. Zodra de tests perfect zijn, leveren wij de desktops ready-to-go bij u af.

Neem contact met ons op!

 

Waarom H&R?

H&R biedt totaaloplossingen voor uw IT-vraagstukken. Wij leveren naast desktops ook producten als thin clients, tablets, smartphones en accessoires. Maar ook voor diensten als datacenter infrastructuur, IT consultancy en projectmanagement en OEM bent u bij H&R Business IT Solutions aan het juiste adres. Ook voor Managed Services, Implementatie & Migratie en reparatie & onderhoud kunt u bij ons terecht. Door onze sterke partnerships die wij betrekken bij het proces zorgen wij voor de juiste oplossing voor uw organisatie. H&R Business IT Solutions richt graag uw IT-omgeving in of ondersteunt u bij specifieke projecten en beheertaken. Neem hiervoor contact met ons op, we helpen u graag.

Duurzame levering van desktops

Bij H&R hechten we erg veel waarde aan duurzaamheid. Daarom hergebruiken wij al onze verpakkingsmaterialen, zoals dozen en luchtkussens. U hoeft dus niet te vrezen voor hopen afval nadat wij desktops leveren. Handig voor u én goed voor het milieu!

Officieel partner van
Weten welke desktop het beste in uw IT omgeving past? Neem contact op