HPE-Qumulo Webinar

In een inspirerend webinar neemt H&R u mee in de wereld van het moeiteloos renderen van post-producties. Tijdens het webinar lichten we verder toe wat HPE en Qumulo voor uw organisatie kunnen betekenen.

Leer meer over de purpose-built HPE servers voor Qumulo en krijg boeiende inzichten van de experts van HPE, Qumulo en H&R.


28 mei 2020

10.00 – 11.00 uur

Powered by

Mediaconsumptie evolueert razendsnel. We beperken ons al lang niet meer tot televisie en radio om nieuws te vergaren of content te delen. Denk maar aan vlogs, games, podcasts en social media.

Het gevolg? Traditionele opslagsystemen komen onder druk te staan. Ze zijn niet gebouwd voor hedendaagse specificaties die voortkomen uit de toepassing van bijvoorbeeld HD, 2K of 4K. Ook nieuwe workflows op het gebied van rendering, post-productie, editing en kleurcorrectie zorgen voor aanzienlijke performance uitdagingen.

Daarom slaat H&R de handen ineen met HPE en Qumulo voor het HPE-Qumulo Webinar. De innovatieve oplossing van Qumulo, ondersteund door hardware van HPE, biedt een antwoord op elke media-gerelateerde IT-vraag. H&R is hierin de verbindende partij tussen u en deze razendsnelle storage-oplossing.

Hoe dat precies in z’n werk gaat? Dat leggen we graag uit tijdens een webinar op 28 mei tussen 10.00 – 11.00 uur.

Wilt u hier graag bij aanwezig zijn? Schrijf u dan in via onderstaand formulier en wij plaatsen u op de eerste rij!

“Qumulo, ondersteund door hardware van HPE, biedt u een razendsnelle oplossing op het gebied van rendering.”