Qumulo Lunch & Learn sessie: UITGESTELD!

Update: door de aangescherpte maatregelen omtrent het coronavirus en in het belang van ieders gezondheid, moeten wij de sessie helaas uitstellen. Degenen die zich ingeschreven hebben ontvangen persoonlijk bericht over het vervolg. Wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op via ons algemene telefoonnummer op deze site. Wij danken u voor uw begrip.


31 maart 2020
12.00 – 13.30 uur

Beeld en Geluid
BenG Lab 1
Media Parkboulevard 1
1217 WE Hilversum

Powered by

Mediaconsumptie evolueert razendsnel. We beperken ons al lang niet meer tot televisie en radio om nieuws te vergaren of content te delen. Denk maar aan vlogs, games, podcasts en social media.

Het gevolg? Traditionele opslagsystemen komen onder druk te staan. Ze zijn niet gebouwd voor hedendaagse specificaties die voortkomen uit de toepassing van bijvoorbeeld HD, 2K of 4K. Ook nieuwe workflows op het gebied van rendering, post-productie, editing en kleurcorrectie zorgen voor aanzienlijke performance uitdagingen.

Daarom slaat H&R de handen ineen met Qumulo en HPE voor de Qumulo Lunch & Learn sessie. De innovatieve oplossing van Qumulo, ondersteund door hardware van HPE, biedt een antwoord op elke media-gerelateerde IT-vraag. H&R is hierin de verbindende partij tussen u en deze razendsnelle storage-oplossing.

Hoe dat precies in z’n werk gaat? Dat leggen we graag uit tijdens een Lunch & Learn sessie op het Mediapark in Hilversum.

Wilt u hier graag bij aanwezig zijn? Neemt u dan contact met ons op via het algemene telefoonnummer op deze site. Wij schrijven u dan alvast in en zodra de datum bekend is, plaatsen we u op de eerste rij!

“Qumulo, ondersteund door hardware van HPE, biedt u een razendsnelle oplossing op het gebied van rendering.”