Realtime inzicht in uw installed base?

Met HP ProActive Insights krijgt u

realtime inzicht in de status van devices

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Grip op de status van uw devices

Gedurende een jaar wijzigt er nogal wat in een organisatie. Het medewerkersbestand fluctueert, de eisen die gesteld worden aan het energieverbruik worden hoger en met de enorme hoeveelheid data die tegenwoordig circuleert komen er uitdagingen bij. Denk alleen al aan het beschermen van uw klantdata, of van de data die uw eigen organisatie nodig heeft om te functioneren. Het is daarom voor iedere IT-afdeling een flinke uitdaging om de devices in een organisatie te beheren. In samenwerking met HP heeft H&R nu een managementtool beschikbaar waarmee u realtime inzicht krijgt in uw installed base. Daarnaast kunt u uw installed base optimaliseren, maar ook juist problemen voorkomen door vroegtijdig inzicht te hebben in veranderingen. U kunt hiermee direct de bedrijfsprestaties verbeteren. Deze managementtool, genaamd ProActive Insights, doet dit bovendien allemaal realtime!

Beheer en performance inzichtelijk

Vaak ontbreekt het aan voldoende inzicht in de performance en het gebruik van devices. Naast het beheer ervan is dit natuurlijk noodzakelijk. Bijvoorbeeld om downtime te kunnen voorspellen, maar ook om te kunnen besparen op kosten en apparaten tijdig te vervangen, of om een beter passend device toe te kennen aan een medewerker.

Doordat dit inzicht ontbreekt, worden IT-apparaten vaak ‘automatisch’ na drie jaar vervangen. Niet duurzaam en onnodig kostenverhogend. Daarbij daalt het aantal service calls van medewerkers wanneer proactief issues kunnen worden opgespoord én verholpen.

Voorspellen en begroten door realtime inzicht

Als je realtime in kaart kunt brengen of een device vervangen moet worden, kun je scherper begroten en tegelijk je budget beter bewaken. HP ProActive Insights is een AI-gedreven tool, die cloud-based en multi-vendor beschikbaar is. Je kunt de tool integreren met Microsoft Intune, waardoor je de hele vloot kunt importeren.

Omdat je remote diagnoses kunt stellen en downtime kunt voorspellen is het mogelijk om het aantal service calls te verkleinen. Collega Jack Hopman, system engineer, vertelt in dit artikel precies wat de voordelen kunnen zijn die iedere IT-manager kunnen helpen productieverlies te voorkomen.

Maximaliseren lifecycle

Met ProActive Insights wordt het maximaliseren van de lifecycle dermate eenvoudig, dat niet alleen kostenbesparing simpel te realiseren is, maar ook het milieu minder belast wordt. Een apparaat gaat immers langer mee als het goed onderhouden wordt. H&R is bovendien gecertificeerd reparateur van HP devices. Hiermee halen we het beste uit uw IT-apparatuur. Als deze namelijk echt end-of-live zijn kan het toch duurzamer zijn om uw oude hardware te vervangen. Denk aan een energieverslindende accu of bijvoorbeeld trage systemen, die impact hebben op de duurzame oplossingen verderop in uw organisatieproces. Wij nemen dan uw oude hardware voor u in en verwerken deze vervolgens op de meest duurzame manier.

Voordelen HP ProActive insights

Kortom, realtime inzicht in de aanwezige devices biedt u vele voordelen. We zetten de belangrijkste nogmaals op een rij.

 Inzicht en beheer

AI-gedreven tool, die cloud-based en multi-vendor geschikt is om inzichten in uw IT-apparatuur te verkrijgen. Dat maakt beheer en monitoring stukken eenvoudiger.

 Efficiëntere begroting

Voorspellen van downtime door inzicht in de performance, of remote opsporen van issues. Via inzicht in trends en capaciteit efficiëntere begroting van IT-middelen mogelijk.

 Maximaliseren lifecycle

Door realtime inzicht kan reparatie of juist het langer aanhouden van een device, een betere keuze zijn dan vervanging.

 Realtime bescherming

Inzicht in aanwezigheid devices in de organisatie en bescherming van data.

Kies voor inzicht Neem contact op