Word jij onze nieuwe stagiair?

Stagiair marketing en communicatie

Zoek jij een interessante stage met veel afwisseling en verantwoordelijkheid? Grijp dan je kans en solliciteer!

Ben jij degene die wij zoeken?

H&R Business IT Solutions is een vlotte organisatie, gespecialiseerd in B-to-B dienstverlening in de IT. Er wordt snel geschakeld, iedere dag is anders en we werken met veel plezier aan uiteenlopende marketing en communicatie vraagstukken. Bij H&R staat persoonlijk contact hoog ik het vaandel. Deze usp kenmerkt de interne organisatie, maar ook het contact naar buiten toe. We zijn middelgroot, zodat je zichtbaar de vruchten plukt van je eigen inbreng.

Ben je opzoek naar een enerverende stageplek? Kijk je met een frisse blik naar ons bedrijf en vind je het leuk om nieuwe tools uit te proberen of bijvoorbeeld campagnes op te zetten? Ben je creatief in het bedenken van marketingactiviteiten en/of communicatie-uitingen? Dan zijn we opzoek naar jou!

Functie

  • Creatie content, zoals blogs, referentiecases, e-mailings, advertenties;
  • Publicatie op onze website (WordPress) en social media kanalen (vnl. LinkedIn);
  • Opzetten marketingcampagnes met de focus op online;
  • Analyseren van data uit diverse online marketingtools zoals Google (Analytics, Ads, Data Studio en Search Console), MailChimp, LinkedIn Ads, Salesfeed en SAP (ERP-systeem) met als doel de marketing en communicatie te verbeteren.

Wat wij vragen

  • Je bent bezig met een HBO/WO opleiding richting Marketing of Communicatie;
  • Zeer goede mondelinge- en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheid;
  • Goede sociale vaardigheden. Je legt makkelijk contact en bent klantgericht;
  • Je bent stressbestendig en kunt snel schakelen;

Enige interesse in ICT dienstverlening. Je hoeft echt geen nerd te zijn, ook al zijn we daar wel dol op ?  Voor deze functie is het voldoende als je de wil hebt om enige IT-kennis op te doen.

Wat wij bieden

Je krijgt veel verantwoordelijkheden en leert veel. Je wordt vanzelfsprekend goed begeleid, maar je hand wordt niet continu vastgehouden. Enige zelfstandigheid wordt dus wel verwacht en vind je juist fijn. Vanzelfsprekend is er voldoende tijd en ruimte om aan je stage- of afstudeeropdracht te werken. Je krijgt een uitgebreide lunch op kantoor en een laptop voor als je thuis aan het werk bent. Je vergoeding is marktconform.

Solliciteren?

Spreekt deze functie je aan? Solliciteer nu door te klikken op onderstaande knop. Wil je eerst meer informatie? Neem dan gerust contact op met Cynthia@henr.nl of via ons algemene telefoonnummer (+31) 30 662 1081

Over H&R Werken bij ons? Stagiair marketing en communicatie