Logistiek medewerker

Solliciteer vandaag nog voor een leuke logistieke functie.

Wij zijn opzoek naar een logistiek medewerker die het team komt versterken. Wil jij weten wat je moet doen en wat je hiervoor terugkrijgt? Bekijk de vacature hieronder en solliciteer direct.

Solliciteren

Hoe ziet je dag eruit?

Je begint om half 9 met een kop koffie, terwijl je even bijpraat met je collega’s. Vervolgens worden de orders bekeken en wordt de eerste rit ingepland. De producten worden klaargezet en verwerkt in het systeem. Tussendoor volgt een nieuwe levering, die je in ontvangst neemt en verwerkt. Om twaalf uur is er een lunch geregeld, waar er met het gehele H&R-team over het komende teamuitje wordt gesproken. In de middag stap je de auto in om verschillende goederen af te leveren. Bij de laatste klant, help je met aansluiten op locatie. Je rijdt vervolgens terug naar H&R, geeft je collega’s een high five, doet het magazijn dicht en gaat naar huis.

Pas jij in het profiel?

Wij zijn opzoek naar een energieke en vriendelijke collega die graag zelf initiatief neemt. Daarnaast kom je in een gezellig team te werken, dus wij houden van een positieve instelling en gevoel voor humor. Je brengt dagelijks goederen naar de klant en bent beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30-17.30 uur. Rijbewijs B is daarom noodzakelijk. Tenslotte weet je hoe je servicegericht kunt handelen en meedenken met de klant.

Wat hebben wij jou te bieden?

Voor het werk wat jij levert ontvang je een salaris van tussen de €1.800 – €2.000 per maand op basis van 40 uur. Daarnaast staat er dagelijks vers fruit en een lunch voor je klaar. Op vrijdag wordt er gezellig geborreld en er worden meerdere keren per jaar teamuitjes verzorgd.

Solliciteren?

Lijkt deze functie je leuk? Solliciteer direct via de sollicitatieknop. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via telefoonnummer (06) 32 45 22 01 of stuur een e-mail naar annelotte@onboard.nl

Past de functie "logistiek medewerker" bij jou? Solliciteer nu