Logistiek medewerker

Solliciteer vandaag nog voor een leuke logistieke functie.

Wij zijn opzoek naar een logistiek medewerker die het team komt versterken. Wil jij weten wat je moet doen en wat je hiervoor terug krijgt? Bekijk de vacature hieronder en solliciteer direct.

Solliciteren

Hoe ziet jou dag eruit?

Je begint om half 9 met een kopje koffie en een praatje over het weekend met collega’s. Vervolgens worden de orders bekeken en wordt de eerste rit ingepland. De producten worden klaar gezet en verwerkt in het systeem. Tussendoor worden er nieuwe producten geleverd die jij bevestigd met de leverancier. Deze producten worden door het gehele logistieke team opgepakt en verwerkt. Om half 1 is er een lunch geregeld, waar er met het gehele H&R team over het komende team uitje wordt gesproken. In de middag stap je de auto in om verschillende goederen te leveren bij de klant. Bij de laatste klant, help je met aansluiten op locatie. Je rijd vervolgens terug naar H&R en geeft je collega’s een high five en doet het magazijn dicht en gaat naar huis.

Pas jij in het profiel?

Wij zijn opzoek naar iemand die mbo niveau beheerst en niet verlegen is om zelf initiatief te nemen. Daarnaast kom je in een gezellig team te werken, dus een positieve instelling en gevoel voor humor is gevraagd. Je gaat dagelijks goederen wegbrengen naar de klant, in het bezit zijn van een rijbewijs B is daarom noodzakelijk. Net zoals je service gericht moet kunnen handelen en mee denkt met de klant.

Wat hebben wij jou te bieden?

Voor het werk wat jij levert staat een salaris van €1.750 – €2.250 per maand op basis van 40 uur tegenover. Daarnaast staat er dagelijks vers fruit en een lunch voor je klaar. Op vrijdag wordt er gezellig geborreld en er worden meerdere keren per jaar team uitjes verzorgd (karten, steden trip naar Milaan en bootje varen).

Solliciteren?

Lijkt je deze functie leuk? Solliciteer direct via de sollicitatie knop. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact op met ons via het telefoon nummer 030 662 1081 of stuur een e-mail naar rob@henr.nl.

Past de functie "logistiek medewerker" bij jou? Solliciteer nu