Logistiek medewerker

Solliciteer vandaag nog naar deze leuke logistieke functie!

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Wij zijn opzoek naar een logistiek medewerker die het team komt versterken. Wil jij weten wat je moet doen en wat je hiervoor terugkrijgt? Bekijk de vacature hieronder en solliciteer direct.

Solliciteren

Hoe ziet je dag eruit?

Je begint om half 9 met een kop koffie, terwijl je even bijpraat met je collega’s. Vervolgens worden de orders bekeken en wordt de eerste rit ingepland. De producten worden klaargezet en verwerkt in het systeem. Tussendoor volgt een nieuwe levering, die je in ontvangst neemt en verwerkt. Om twaalf uur is er een lunch geregeld, waar er met het gehele H&R-team over het komende teamuitje wordt gesproken. In de middag stap je de auto in om verschillende goederen af te leveren. Bij de laatste klant, help je met aansluiten op locatie. Je rijdt vervolgens terug naar H&R, geeft je collega’s een high five, doet het magazijn dicht en gaat naar huis.

Pas jij in het profiel?

Wij zijn opzoek naar een energieke en vriendelijke collega die graag zelf initiatief neemt. Je bent nauwkeurig, representatief en je kunt systematisch werken. Daarnaast kom je in een gezellig team te werken, dus wij houden van een positieve instelling en gevoel voor humor. Je bent verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande goederen en hebt een MBO/MBO+ opleiding met affiniteit voor IT. Je bent beschikbaar van maandag t/m vrijdag van 8.30-17.30 uur. Rijbewijs B is een vereiste en het is handig als je in de regio Utrecht woont. Tenslotte weet je hoe je servicegericht kunt handelen en meedenken met de klant.

Wat hebben wij jou te bieden?

Voor het werk wat jij levert ontvang je een salaris van tussen de €1.800 – €2.350 per maand op basis van 40 uur. Het betreft een halfjaar contract met uitzicht op een vast contract. Daarnaast staat er dagelijks vers fruit en een lunch voor je klaar. Op vrijdag wordt er gezellig geborreld en er worden meerdere keren per jaar teamuitjes verzorgd. Vanwege de beperkingen vanwege het coronavirus zijn we natuurlijk wel genoodzaakt dit anders aan te pakken.

Solliciteren?

Lijkt deze functie je leuk? Solliciteer direct via de sollicitatieknop. Heb je vragen of wil je meer informatie? Neem contact met ons op via Mary van Rooy op telefoonnummer (06) 42 43 30 74 of stuur een e-mail naar mary.van.rooy@fygi.nl

Past de functie van logistiek medewerker bij jou? Solliciteer nu