Stichting De Opbouw

is een koepelorganisatie die zich richt op de ondersteuning van zwakkere in de samenleving.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Stichting De Opbouw is een koepelorganisatie die zich richt op de ondersteuning van zwakkere in de samenleving. Deze zorg wordt gegeven aan verschillende doelgroepen zoals: jeugdzorg, geestelijke gezondheidszorg en ouderenzorg. Stichting De Opbouw beschikt over ongeveer 360 locaties en geeft hulp aan o.a. jongeren met opvoed- en opgroei problemen, mensen die geestelijke gezondheids- of gehandicaptenzorg behoeven, cliënten met een lichamelijke beperking en/of ouderen gehuisvest.

“H&R Business IT Solutions heeft voor ons een signatuur dat verder strekt dan het logo.”

H&R is geen ‘dozenschuiver’

Tijdens ons migratie traject moesten wij 2.000 netwerkgebruikers aan elkaar koppelen. Iedere werkmaatschappij had zijn eigen leverancier en standaard in automatisering. Deze overlapping moesten we in kaart brengen en dit was een heel proces met veel verschillende partijen, meningen en ideeën. Wat voor ons de doorslag gaf om uiteindelijk voor H&R te kiezen had vooral te maken met service, know-how, kwaliteit en aftersales. Belangrijk voor ons is dat H&R geen ‘dozenschuiver’ is.

Technisch gezien maken wij veel gebruik van HP, maar in de standaardisatie sluiten we ook andere merken zeker niet uit, H&R kan ons daar breed in adviseren. H&R denkt ook met ons mee gelet op de toekomst. Stichting De Opbouw heeft plannen om in de toekomst tablets te gaan gebruiken voor de administratie en verwerking van cliënteninformatie.

Naar mijn mening kunnen zakelijkheid, transparantie en eerlijk naar elkaar zijn, prima samen gaan. Deze omgangsvorm hebben wij bij H&R gevonden. H&R kijkt óver de marges heen en zoekt met ons naar de juiste oplossing bij de vraag en behoefte. We krijgen de juiste behandeling en benadering, zelfs als de oplossing meer inspanning vraagt.

Wat klanten zeggen over H&R

Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die…

Robert Vavier Directeur van High Security International

Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig.

Ad van 't Hof ICT Manager, Bieze Food Group
Heeft u een soort gelijke IT uitdaging? Neem contact op