Novec

is een diensten- en mastenbedrijven met ongeveer 200 medewerkers in Nederland.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Novec is een diensten- en mastenbedrijven met ongeveer 200 medewerkers in Nederland. Onder het motto “reach anyone anywhere” levert Novec antenne-opstelpunten in heel Nederland. Bijna 1800 hoogspanningsmasten vol met antennes worden door Novec verhuurd of verkocht aan telecom-operators zoals Tele2, KPN, T-Mobile, Vodafone en Ziggo. Novec werkt samen met WL Winet voor onderhoud en reparatie aan de masten. WL Winet levert indooroplossingen en ondersteunt alle grote telefonieprojecten in Nederland. De grond waarop de hoogspanningsmasten staan, wordt verhuurd of verkocht door Duvekot Rentmeesters, een dochter onderneming van Novec.

“Bij H&R zijn er korte lijnen, waardoor er snel en adequaat wordt gereageerd op adhoc situaties.”

Met ongeveer 200 gekoppelde gebruikers is een goede infrastructuur van het netwerk noodzakelijk. Daarnaast komt erbij dat de drie organisatie geautomatiseerd moesten worden. Na een uitvoerige inventarisatie is er besloten over te stappen naar Office 365. Samen met H&R hebben we een plan opgesteld hoe we de drie organisaties konden overbrengen in één Office 365 omgeving. Hierbij heeft ook de migratie van lokale Exchange Servers naar Exchange in the cloud plaats gevonden.

“In het midden van het jaar maak ik prognoses en budgetten op voor het nieuwe jaar. Dit doe ik samen met H&R die mij hierbij adviseert en begeleidt. Dit werkt heel prettig en ik kom met investeringen dus niet snel voor verrassingen te staan.”

Als ICT verantwoordelijke word ik door mijn directie afgerekend op het eindresultaat. Daarom moet ik kunnen bouwen op een betrouwbare en flexibele IT partner zoals H&R.

Wat klanten over H&R zeggen

Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die…

Robert Vavier Directeur van High Security International

Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig.

Ad van 't Hof ICT Manager, Bieze Food Group
Wilt u specialistisch advies op maat? Neem contact op