Huisman Equipment

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

André Faber, Global ICT Manager Infrastructure - Huisman Equipment

André Faber vertelt over de samenwerking met H&R Business IT Solutions. “Eigenlijk zijn wij ruim 8 jaar geleden via Mammoet bij H&R Business IT Solutions terecht gekomen toen wij met alle servers en werkstations overgingen naar Hewlett Packard. Totaal hebben wij nu zo’n 700 werkplekken op ons hoofdkantoor in Schiedam. In Schiedam gebruiken we in de backoffice voornamelijk HPE servers en storage oplossingen. In totaal hebben wij 11 locaties in diverse landen, waaronder ook het sterk ontwikkelende China. In principe levert elk land zelf de inkoop van de automatisering, maar als dat niet mogelijk is, leveren wij via H&R Business IT Solutions. Huisman Equipment is een wereldwijd opererende onderneming met uitgebreide ervaring in het ontwerpen en bouwen van zware constructie-installaties voor ’s werelds meest toonaangevende on- en offshore bedrijven. De installaties, variërend van stand-alone tot hoogwaardige en geïntegreerde systemen, worden in eigen beheer ontworpen en gebouwd; van concept tot aan installatie. Dus wij verzorgen het staal, de elektro, de hydro, de bouw en de support etc. Dit is een complex proces. De engineers werken op grote grafische systemen met CAD en er zijn ongeveer 60 zware laptops en 100 HP Workstations op die afdeling. En dit wordt steeds meer…

H&R onze IT leverancier

Huisman is sterk in ontwikkeling en maakte een enorme groei door. Hierdoor moest ook het netwerkbeheer mee expanderen. In dit opzicht is het heel belangrijk dat wij een flexibele, meedenkende en solide IT-partner hebben. En dat is H&R. Leveringen zijn er vaak sneller dan de PO’s zijn afgegeven en er is een vertrouwensrelatie op het gebied van de productprijzen. Soms is H&R de schakel tussen Huisman en andere leveranciers wanneer er problemen zijn. Het is ook prettig dat zij voorraad voor ons houden. Overigens levert H&R niet alleen de hardware, zoals 99% van de HP servers, maar ook de schermen, printers, beamers, camera’s, telefoons en de centrales”.

Bekijk hier meerdere klantcases van H&R? Lees de verhalen van United, High Security International of Bieze Food Group en kom erachter hoe zij de samenwerking met H&R ervaren.

Benieuwd hoe H&R uw organisatie kan helpen? Neem contact op