Koninklijk Theater Carré

Carré had een probleem dat vroeg om écht specialistische
kennis. H&R was daarom de juiste partner voor ons.

Wij staan voor u klaar

Wilt u meer informatie? Onze specialisten staan voor u klaar.

Danny van Kolck, ICT Manager

“De ICT binnen het Theater is eigenlijk tweeledig, de automatisering van beleid-kantoor, waarvoor ik verantwoordelijk ben, én de toneel-technische automatisering die complex en geheel apart is. Elke theaterproduktie neemt zijn eigen ICT mee.

Door een project van ongeveer vier jaar geleden, zijn wij op aanraden van een andere IT-partner met H&R Business IT Solutions in contact gekomen. Carré had toen een probleem dat vroeg om écht specialistische kennis. H&R was daarom de juiste partij voor ons. Na een tijdje hebben wij hen ook als hardware leverancier gekozen, zodat wij nu één leverancier hebben. Dit werkt prettiger.

Wifi project

Voor de 150 medewerkers van Carré zijn er ongeveer 60 pc’s, diverse laptops en zeven servers draadloos met elkaar verbonden via wifi. Maar we hebben natuurlijk ook onze artiesten en gasten die van wifi gebruik moeten kunnen maken. Dát vereist weer speciale uitbreidingen en blokkades op het netwerk. Samen met een collega beheer ik de ICT, dat is voldoende maar bij grotere projecten hebben wij de technische kennis van H&R nodig.

Onlangs is bijvoorbeeld ook de infrastructuur van telefonie én het telefoonbeheer onder de verantwoording van ICT gekomen, waarbij H&R heel goed heeft ondersteund. Ook hebben zij een mailservermigratie van een Offsite Unix based naar een Exchange intern op kantoor gerealiseerd en eveneens de backup gecentraliseerd van één server naar verschillende NAS servers.

Het is belangrijk dat H&R met hun IT dienstverlening mij helpt bij specialistische vraagstukken waar ik niet aan toekom. Zij zoeken zaken voor mij uit en bieden goede oplossingen. Hierbij kijk ik natuurlijk zeker naar de juiste prijs/kwaliteitverhouding en daarvoor zit ik bij H&R goed. Het is een kwestie van vertrouwen.

Het is wel leuk te vermelden dat Theater Carré een zogenaamd ‘groen’ theater is en dus steeds op zoek naar nieuwe milieuvriendelijke ontwikkelingen in de theater- en ticketing wereld. Wij zijn dus altijd volop in beweging en hebben daarbij de juiste IT-partner nodig die snel schakelt en meedenkt. En dát is bij H&R tot nu toe altijd gebleken.”

Bekijk hier meerdere klantcases van H&R. Lees over de samenwerking met EMG in de media branche of hoe H&R meedenkt met Huisman Equipments in de industrie branche.