H&R helpt War Child

H&R mag met trots zeggen dat het War Child Business Friend is sinds 2018.

Kinderen in oorlog hebben recht op een veilige plek. War Child laat kinderen in oorlogsgebieden weer spelen, zorgt voor onderwijs en helpt ze hun trauma’s te verwerken. H&R mag met trots zeggen dat het War Child Business Friend is sinds 2018.

Kinderen zijn de toekomst

Naast het realiseren van onze bedrijfsdoelstellingen, vinden wij het ontzettend belangrijk om als organisatie maatschappelijk betrokken te zijn en ons in te zetten voor een betere wereld. Kinderen zijn de toekomst. Daarom hebben wij gekozen voor War Child. Dankzij sport en spel, muziek en onderwijs kunnen de kinderen in oorlogsgebieden hun afschuwelijke ervaringen verwerken. Zo werken ze aan hun vertrouwen. In elkaar en in de toekomst.

 

Directeur Tjipke Bergsma van War Child:

“Kinderen helpen kunnen we als War Child niet alleen. Mede dankzij de betrokkenheid van bedrijven en hun donaties kunnen we meer oorlogskinderen op een effectievere manier helpen. Het zijn ook bedrijven die ons lage kostenbeleid mogelijk maken, waardoor zoveel mogelijk geld naar de directe hulpverlening aan kinderen gaat. Dankzij uw producten en diensten, uw expertise én uw medewerkers slaagt War Child er in om een groeiend aantal kinderen te bereiken. Uw bijdrage is echter niet alleen waardevol voor ons. Ook voor uw medewerkers is het inspirerend om een maatschappelijke bijdrage te leveren en te weten hoe u dat als bedrijf doet. Oorlogskinderen opnieuw vertrouwen en kansen geven, doen we dus samen met elkaar.”

Samen met H&R werken aan een toekomst voor de nieuwe generatie?
Lever uw oude systemen in en doneer de restwaarde. Neem contact met ons op via onderstaande button en bespreek hoe dit werkt.

Wilt u meer informatie? Neem contact op