Innovatie & Trends

”The heart and soul of the company is creativity and innovation”
– Bob Iger

Regeren is vooruitzien

Als er iets in beweging blijft in onze wereld dan is dat wel de ontwikkelingen binnen de IT. Er zijn constant nieuwe en betere oplossingen beschikbaar en tegelijkertijd liggen er ook steeds meer uitdagingen of bedreigingen op de loer. Diegenen die hier niet op voorbereid zijn kunnen hierdoor hard geraakt worden. De IT omgeving fungeert als basis binnen iedere organisatie en hierdoor neemt de afhankelijkheid van IT steeds verder toe. Actuele kennis en ervaring op het gebied van IT is dus belangrijker dan ooit.

Naast de laatste innovaties & trends vindt u bij H&R ook andere IT oplossingen, zoals  IT consultancy en advies, IT infrastructuur en HPE OEM.

Onze rol

Door de snelheid waarmee ontwikkelingen binnen de IT plaatsvinden, is het lastig om deze allemaal mee te krijgen. Hierdoor zouden belangrijke ontwikkelingen u ook kunnen ontgaan. Om dit te voorkomen filteren wij wat relevant is voor uw organisatie en benaderen wij u wanneer nodig. Daarnaast staan wij door de nauwe samenwerking met onze partners altijd vooraan als het op innovatie, security en (kosten) efficiëntie van processen aankomt. Wij benaderen u proactief en kunnen waar nodig, een gepaste oplossing aandragen of upgrade realiseren.

Meer weten over onze manier van samenwerken? Neem contact op

Risico's van verouderde systemen

  • Crashes en downtime Het kost tijd en is frustrerend om dit telkens te moeten verhelpen. Daarnaast neemt de productiviteit af wat indirect grotere gevolgen kan hebben.
  • Verhoogde kosten Het repareren en oplossen van IT problemen kost veel geld en tijd. Dit kan de groei van een organisatie belemmeren.
  • Cyberaanvallen Hoe ouder het systeem hoe minder weerbaar tegen cybercrime.
  • Problemen met de wet en regelgeving Organisaties die werken met software die niet ondersteund worden, riskeren een boeten.
Officieel partner van