Logistics

Met onze eigen logistieke afdeling leveren wij snel, flexibel en betrouwbaar.

Levering hardware

Met onze eigen logistieke afdeling leveren wij snel, flexibel en betrouwbaar. Wij leveren binnen heel Nederland tijdens kantooruren, en in overleg daarbuiten. Mocht het nodig zijn om buiten de Nederlandse grens te leveren, of hardware te migreren, dan is dat uiteraard bespreekbaar.

Inname en verwerking oude IT apparatuur

Wanneer wij voor u de IT omgeving ingericht en geïnstalleerd hebben, kunnen wij ervoor zorgen dat via onze vaste partner uw oude hardware weer ingenomen en verwerkt wordt, het materiaal kan worden geïnventariseerd, waarbij een waardebepaling wordt gemaakt in de vorm van een rapportage.

Naast de levering en migratie van hardware, levert H&R ook diensten als IT infrastructuur, IT beveiliging en IT beheer.

Afroep systemen

Voor grote partijen kunnen wij bepaalde systemen bij ons opslaan zodat deze op afroepbasis snel en kant en klaar geleverd kunnen worden, deze dienst is interessant wanneer u intern geen ruimte heeft voor opslag van grotere hoeveelheden systemen, op deze manier wordt de hardware in een goed klimaat bewaard en is deze tevens verzekerd.

Hardware migraties

Voor enterprise systemen kan het voorkomen dat er wordt besloten om te wisselen van leverancier of om de hardware weer on premise te installeren. Dit vergt vakkundige verwijdering, voorzichtige behandeling van de apparatuur en uiteraard een goed verzekerd transport. Ook deze zorg kunnen wij volledig op ons nemen.

Wilt u meer informatie of heeft u vragen? Neem contact op
Officieel partner van