Workstations

Voor de echte grafische en engineering professionals.
Als één van de weinige HP Inc. en Dell EMC platinum
partners bent u bij  H&R verzekerd van de beste deal,
met de beste service.

H&R is uw workstation partner

H&R Business IT Solutions is één van de grootste workstation leveranciers in Nederland. Door onze ervaring en technische expertise weten wij u van het juiste advies te voorzien. Door middel van onze relaties met alle bekende ISV’s zoals bijvoorbeeld Adobe, AutoDesk, AutoCAD, en SolidWorks kunnen wij u als totaal oplosser voorzien. Wij adviseren u over de juiste samenstelling en kunnen op verzoek de systemen configuren, imagen, labellen en testen, alvorens wij deze netjes bij u installeren en wegwerken. Hoe wij uw systemen ready-to-go installeren Wij leveren workstations van HP Inc. Dell EMC en Lenovo.

De juiste oplossing voor u?

Een workstation is de snelste, meest uitbreidbare en meest betrouwbare computer die er is. Hij wordt speciaal ontworpen om tegemoet te komen aan de eisen van professionals, die met grote en complexe datasets en ingewikkelde 3D-modellen werken. Waar de normale PC gebruikt wordt voor generieke toepassingen, is de workstation inzetbaar voor zwaardere toepassingen en specifieke taken die grote rekenkracht vereisen. Ze zijn dan ook uitermate geschikt voor architecten, ingenieurs, animators, productontwerpers, financiële analisten en video-editors.

Naast workstations, levert H&R ook IT producten als werkplekbeheer en DaaS. Maar bij ons kunt u ook terecht voor andere IT services, zoals IT infrastructuur, en levering en migratie

Verschil moderne workstation vs. desktop

 • Workstations zijn certified voor bijvoorbeeld CAD software, Adobe, en andere grote professionele toepassingen. (ISV certificeringen).
 • Meerdere processor-cores, waardoor er meer data verwerkt kan worden dan bij standaard computers.
 • Error-Correcting Code Memory (ECC RAM). Helpt bij het voorkomen van crashes en systeemdowntime door proactief fouten op te lossen.
 • Geoptimaliseerde Graphic Processing Unit (GPU), vermindert de workload van de central processing unit, zodat alles sneller blijft werken.
 • Redundant Array of Independent Disks (RAID), zorgt ervoor dat uw data veilig blijft door dit op meerdere interne harde schijven op te slaan.
De ideale workstation voor de beste prijs? Neem contact op

Voordelen werken met workstations

 • Sterke processor (bijvoorbeeld Intel i7/ i9 / Xeon) en grafische kaart.
 • Meer RAM geheugen (16/32 GB gemiddeld momenteel).
 • Optie om meer/ sterkere grafische kaarten in te bouwen (aan te raden bij zwaardere modellen ontwerpen, hierin adviseren wij graag).
 • Langere levenscyclus. Leveranciers ondersteunen workstations langer, en produceren reserve onderdelen over een langere termijn.
 • Betrouwbaarheid: workstations zijn gemaakt om altijd aan het werk te zijn. Ze bestaan uit professionele / robuuste componenten die gemakkelijk te vervangen zijn.
  Zo kunnen ze uitgerust worden met twee PSU’s, meerdere fans, EEC’s en SAS geheugen, zoals boven vernoemd.

Typen workstations

 • Desktop Workstations

De meest gebruikte oplossing voor professionals, steeds meer engineers stappen af van Mac en stappen over op Windows omgevingen. De desktop workstation is gehuisd in een small form factor omhulzing of tower constructie, en is fungeert dus als vaste werkplek waar echte computer kracht gevraagd wordt.

 • Mobile Workstations

In de vorm van een notebook, maar met volwaardige desktop workstation prestaties. Voor wie vaak onderweg is of op locatie moet werken.

 • All-in-one Workstations

De All-in-one workstations zijn vanuit design oogpunt een echte aanrader. Een scherm en computer in één. Ook te verkrijgen met touchscreen.

 • Backpack Workstation

Speciaal ontwikkeld voor de echte Virtual Reality experience. Een Workstation te dragen als backpack, zonder benodigde aansluitingen.

Support en garantie uitbreiden
Officieel partner van