Servers

Systemen en servers die de snelheid van uw organisatie
bijhouden en cloud-omgevingen ondersteunen: kies voor H&R.

Servers: het hart van de IT infrastructuur

Een server wordt vaak gezien als het hart van de IT infrastructuur. Kort gezegd stelt de server bronnen beschikbaar aan meerdere computers via het computernetwerk of het internet binnen uw organisatie. Op de server (hardware) kan bijvoorbeeld het besturingssysteem (operating system) draaien en andere op software gebaseerde servers. Er zijn verschillende soorten servers, waarop andere programma’s draaien. Bijvoorbeeld file servers, applicatieservers, webservers en databaseservers.

Implementatie van de server

en nieuwe server installeren is niet gemakkelijk. Er moet rekening worden gehouden met een hoop andere onderdelen van het netwerk. Wanneer wij uw server komen installeren, bent u verzekerd van een optimale serveromgeving. H&R is HPE Gold Partner 2019, Dell EMC Platinum Partner 2019 en tevens business partner van HPE Aruba en Cisco. Wij hebben de benodigde en actuele certificeringen op het gebied van Enterprise Solutions in huis, en investeren sterk in het bijhouden en scherp houden van de kennis op dit gebied. 

In ons 28-jarig bestaan hebben wij ervaring opgedaan in zeer uiteenlopende projecten. Zo hebben wij verscheidene grote en kleine implementatietrajecten volbracht bij onze partners, waaronder veel bekende Nederlandse organisaties. Wordt uw organisatie de volgende?

Servers van H&R

H&R kan de volledige levering, installatie en beheer van uw servers uit handen nemen. H&R Business IT Solutions levert servers van zowel HPE als Dell EMCHeeft u hulp nodig bij het maken van de beste keuze? Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken!

Door onze hoogwaardige partnerships weten wij de beste deal te realiseren, met de beste zorg voor uw systemen. Deze kunnen op verzoek volledig in de afgesproken samenstelling en configuratie getest en ready-to-go bij u geïnstalleerd worden. Het beheer van uw systemen kan H&R volledig of deels voor u overnemen.

Beheer en bewaking van de server

Wanneer een server geïmplementeerd is, betekent dat niet dat alles daarna vlekkeloos verloopt. Natuurlijk is de implementatie belangrijk, maar de server moet ook beheerd worden. Daarom kunt u het IT beheer van uw server ook uit handen geven bij H&R. We kunnen IT beheer op locatie uitvoeren, maar onze servicedesk kan uw servers ook continu op afstand monitoren via remote monitoring. Zo zijn we problemen voor en zal niemand in uw organisatie hier last van ondervinden.

Naast servers, levert H&R ook IT producten als werkplekbeheer en DaaS. Maar bij ons kunt u ook terecht voor andere IT services, zoals IT beveiliging en reparatie & onderhoud.

Weten welke server oplossing het beste bij u past? Neem contact op
Officieel partner van