Servers

Vanuit software gestuurde enterprise systemen en servers, die de snelheid
van uw organisatie bijhouden en cloud omgevingen ondersteunen.

 

Van inrichting tot beheer, daarom kiest u voor H&R.

Bij H&R bent u verzekerd van de ideale IT infrastructuur en beheer oplossingen, vormgegeven door mensen die het snappen. H&R is HPE Gold Partner 2019, Dell EMC Platinum Partner 2019 en tevens business partner van HPE Aruba en Cisco. In ons 28-jarig bestaan hebben wij ervaring in zeer uiteenlopende projecten. Zo hebben wij verscheidene grote en kleine implementatie trajecten volbracht bij onze partners, waaronder veel bekende Nederlandse organisaties vallen, hetgeen ons natuurlijk trots maakt. 

Wij hebben de benodigde en actuele certificeringen op het gebied van Enterprise Solutions in huis, en investeren sterk in het bijhouden en scherp houden van de kennis op dit gebied.
De volledige levering, installatie en beheer taken kunnen wij uit handen nemen. 

Uw IT bewaakt door H&R IT Guard

Onze servicedesk kan uw servers continu op afstand monitoren via remote monitoring, zo zijn wij problemen voor en zal niemand in uw organisatie hier last van ondervinden. H&R Business IT Solutions levert servers van zowel HPE als Dell EMC. Door onze hoogwaardige partnerships weten wij de beste deal te realiseren, met de beste zorg voor uw systemen. Deze kunnen op verzoek volledig in de afgesproken samenstelling en configuratie getest en ready-to-go bij u geïnstalleerd worden.

Het beheer van uw systemen kan H&R volledig of deels voor u overnemen, via de bepaalde Service Level Agreements, dat geeft maandelijkse zekerheid voor een vaste prijst.

Service Level Agreements

Weten welke server oplossing het beste bij u past? Neem contact op
Officieel partner van