Printers

Naadloos geïntegreerd met uw IT infrastructuur.

Een print oplossing die werkt

Papierloos is hot, maar toch wilt u een flexibele manier van printen, scannen en zelfs kopiëren. Een naadloze integratie in uw IT proces is een absolute must. Dat u hier geen omkijken naar wilt hebben spreekt voor zich en juist daarom is H&R uw print specialist. Alles onder één dak. H&R is leverancier van Managed Print Solutions van onder andere Kyocera, EPSON en HP Inc.

Kyocera Print Oplossingen

Printers en multifunctionals

De technologie achter alle producten van KYOCERA Document Solutions is gebaseerd op het unieke ECOSYS-concept. Het gebruik van duurzame materialen zorgt voor minder afval, minder transport en minder milieubelasting. Centraal in de ECOSYS-technologie staat een door KYOCERA ontwikkelde drum, waardoor printen en kopiëren veel efficiënter wordt. Door de keramische eigenschappen gaat de drum wel dertig keer langer mee dan conventionele drums van andere merken. Het voordeel is dat gebruikers niet de hele cartridge hoeven te vervangen, maar alleen de toner. Dat zorgt voor minder afval en minder kosten voor service en onderhoud.

Managed Document Services

KYOCERA optimaliseert met haar Managed Document Services uw volledige documentenproductieproces. Van het scannen tot de archivering van documenten, het inregelen van werkprocessen, de beveiliging van uw documenten en de impact van uw bedrijf op het milieu. Hierdoor wordt het takenpakket van uw IT-afdeling teruggedrongen en uw ecologische voetafdruk verminderd. KYOCERA levert zakelijke oplossingen voor organisaties van elke grootte die naadloos integreren met andere IT-systemen, met inbegrip van mobiele apparaten en de cloud.

KYOCERA Solar Powered Printing

KYOCERA Document Solutions Nederland biedt een productcombinatie voor organisaties van elke grootte: KYOCERA Solar Powered Printing ofwel CO2-neutraal printen. Printers en multifunctionals worden gecombineerd met KYOCERA zonnepanelen waardoor er een CO2-neutraal printpark wordt gerealiseerd. Testresultaten laten zien dat onze zonnepanelen na 25 jaar gebruik slechts 9,6% minder energie produceren.

Naast printing, levert H&R ook IT producten als werkplekbeheer, networking, monitoren en DaaS. Maar bij ons kunt u ook terecht voor andere IT services, zoals HPE OEM, IT consultancy en advies en reparatie & onderhoud.

Wat klanten over H&R zeggen

Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die…

Robert Vavier Directeur van High Security International Bekijk de case

Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig.

Ad van 't Hof ICT Manager, Bieze Food Group Bekijk de case
Heeft u vragen over de Managed Print Solutions? Neem dan contact op

Epson Print365

Dé alles-in-één zakelijke printoplossing

Epson Print365, Een zakelijke printoplossing die past bij elke organisatie, hoeveel of hoe weinig u ook print, voor een vast bedrag per maand. Hieronder leggen we u in het kort uit hoe het werkt én hoe u er gebruik van kunt gaan maken.

  • Print365 is dé alles-in-één zakelijke printoplossing, waarbij u voor een vast bedrag per maand in de printbehoeften van uw organisatie kunt voorzien.
  • Print365 abonnementen stelt u eenvoudig zelf samen: kies de printer en bundel die het best bij uw verbruik past!
  • U heeft al een Print365-abonnement vanaf €29,00 per maand en kunt onbeperkt printen, scannen en kopiëren vanaf slechts €189,00 per maand.
  • Alle printbundels zijn inclusief printer, verbruiksmaterialen, drie jaar on-site service en Document Capture Pro scannersoftware.
  • Afhankelijk van uw abonnementsvorm betaalt u gedurende 36 maanden een vast bedrag per maand.
  • We garanderen dat u 36 maanden profiteert van dit voordelige abonnement, zonder bijkomende kosten.
  • Gedurende de looptijd van uw contract staan onze technici klaar om storingen te verhelpen.
  • In de MijnPrint365 portal kunt u uw verbruik, inktniveaus en verbruiksmateriaal monitoren.

Energie en milieu vriendelijk

Print365 werkt uitsluitend met printers die beschikken over de groene en betrouwbare inkjettechnologie, wat u een besparing tot 96% op uw energieverbruik oplevert in vergelijking tot kleurenlaserprinters. Abonnementen hebben een contractduur van drie jaar en het bundeltegoed is één maand houdbaar. Indien u meer print dan omschreven staat in uw bundel, zullen er extra kosten in rekening worden gebracht. Uw bundel is altijd verbonden aan één en dezelfde printer.

Printen met HP Inc.

Bij ons kunt u ook terecht voor het gehele printscala van HP Inc.
Wij matchen uw behoeftes en IT infrastructuur aan de juiste printoplossing, en kunnen uw printer periodiek onderhouden.