Monitoren

Het oog wil ook wat. Een nauwkeurige overweging tussen prijs, resolutie
grootte, kwaliteit en design. Op verzoek volledig en netjes bij u geïnstalleerd.

Welke monitor?

Er zijn vele soorten monitoren van verscheidene merken, het lijkt van ondergeschikt belang, maar uiteindelijk zullen u en uw collega’s wekelijks vele uren naar monitoren kijken, dus ook hier is een goede afweging van de mogelijkheden belangrijk. Gezocht wordt naar de juiste balans tussen prijs, ergonomie, kwaliteit, en snelheid van de weergave. Afhankelijk van het type werkzaamheden en budget zijn bepaalde schermen meer geschikt dan anderen. Wij brengen uw eisen en behoeften in kaart en vertalen dit naar de juiste, passende monitor. H&R levert monitoren van zowel HP Inc. Dell en Lenovo, Door onze platinum partnerships weten wij de beste deal te realiseren, met de beste zorg voor uw systemen. Naast onze hoofdpartners leveren wij ook andere bekende merken zoals: Samsung Philips, AOC en Eizo.

Eerst zien, dan geloven?

Op verzoek kunnen wij on premise een demonstratie in uw eigen werkomgeving opzetten. Zo weet u zeker dat u de juiste keuze maakt.

Naast monitoren, levert H&R ook IT producten als werkplekbeheer en DaaS. Maar bij ons kunt u ook terecht voor andere IT services, zoals IT beveiliging, IT beheer en reparatie & onderhoud.

 

Op zoek naar de juiste prijs/ kwaliteit verhouding? Neem contact op
Officieel partner van