Desktops

Het trouwe werkpaard, geleverd met trouwe service.

Waarom desktops?

U zou zich kunnen afvragen of desktops nog nodig zijn, met de notebooks van tegenwoordig die, net als desktops, kunnen voorzien in de dagelijkse werkzaamheden en waarmee men niet vast zit aan een vaste werkplek.

De desktop brengt echter nog een aantal voordelen. Op kosten niveau kan een desktop nog steeds de beste oplossing zijn voor uw organisatie. Omdat de prijs/prestatie verhouding bij desktops beter is in vergelijking met notebooks. Bij laptops wordt namelijk een afweging gemaakt tussen design, gewicht en grootte van de onderdelen, die dus aanzienlijk kleiner zijn bij een notebook.

Desktops zijn ideaal voor:

  • Hoge aantallen vaste werkplekken
  • Lagere kosten
  • Geen zware, specifieke applicaties
  • Generieke werkzaamheden

H&R levert desktops van HP Inc, Dell EMC en Lenovo. Door onze platinum partnerships weten wij de beste deal te realiseren, met de beste zorg voor uw systemen. Wij maken een profiel van uw organisatie, en matchen de eisen en behoeften aan de ideale desktop. Deze worden volledig in de afgesproken samenstelling en configuratie getest en ready-to-go bij u afgeleverd.

Eerst even proberen?

Als u wilt weten hoe een desktop binnen uw organisatie zou passen, en hoe het binnen uw bestaande omgeving zou presteren, dan kunnen wij op verzoek on premise, of bij één van onze partners, een demonstratie geven binnen uw werkomgeving.

Naast desktops, levert H&R ook diensten als IT infrastructuur, IT consultancy en advies en HPE OEM. Maar u kunt ook bij ons terecht voor werkplekbeheer, IT beheer en levering en migratie.

DaaS Desktop Dell
Support en garantie uitbreiden
Weten welke desktop het beste in uw IT omgeving past? Neem contact op
Officieel partner van