Device as a Service – DaaS afbeelding

IT apparatuur die meebeweegt met de business?

De druk op IT managers neemt steeds meer toe. Nieuwe werkplekken aanschaffen kost veel tijd. Het zoeken naar de juiste modellen die passen bij het budget, maar ook het gebruiksklaar afleveren is een tijdrovende klus. Personeel vloeit af of er komen juist nieuwe medewerkers bij. Deze continue fluctuatie van personeel en dus van werkplekken kost een IT manager verhoudingsgewijs veel energie. 

Verouderde modellen niet duurzaam

Normaliter gaan werkplekken minimaal drie jaar mee. Dit betekent dat een workstation van drie jaar oud vaak een tragere, energieslurpende laptop is. De productiviteit van medewerkers neemt af, want het werk kost meer tijd met een tragere laptop, de kwaliteit van het werk loopt terug en collega’s irriteren zich steeds meer over niet goed functionerende spullen. Daarnaast stijgt de energierekening, want hoe ouder de batterij des te hoger het energieverbruik. 

Precair onderwerp

Niemand vindt het prettig om over de druk op financiële middelen te praten. Terwijl de aanschaf van IT apparatuur nu eenmaal een flinke hap uit de begroting inneemt. Daar wil je zorgvuldig mee omspringen. Daarom moet juist dit onderwerp transparant besproken worden. Het gaat tenslotte om de continuïteit van een organisatie. Daar hoort een solide financieel plan bij. En als het op tafel ligt kan een passende oplossing worden gevonden. 

We zetten de voordelen voor u op een rij:

Lighter than air
Komt het door de schonere productiemethode? Of door het slanke formaat? Feit is wel dat deze laptop minder dan 1 kilo* weegt en daarmee de lichtste notebook ter wereld is! U neemt hem dan ook zo mee naar een meeting. Hij beschikt tevens over drie authentificatietools waaronder vingerafdruk en gezichtsherkenning, zodat u ook probleemloos onderweg verder kunt werken. En mocht u bang zijn om deze superlichte laptop te vergeten, dan is het geruststellend te weten dat H&R back-up een handige dienst is die uw gegevens veiligstelt. 

* niet alle modellen

Creatieve mogelijkheden
De Dragonfly beschikt over een uitermate goede grafische kaart, een touchscreen en u kunt hem gebruiken als presentatietool door hem als tent op tafel te zetten. Met een batterij die 24 uur lang meegaat, is uw laptop altijd klaar voor gebruik.

Meer weten?

Wilt u meer weten over de technische mogelijkheden van deze stijlvolle Dragonfly of wilt u ons advies? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag bij de beste oplossing voor uw situatie!

 

Vanuit directieperspectief biedt het HPE OEM partnerschap een toegevoegde waarde voor ons aanbod naar alle klanten die…

Robert Vavier Directeur van High Security International Bekijk de case

Eén contactpersoon zorgt ervoor dat een team van IT specialisten voor ons klaarstaat wanneer nodig.

Ad van 't Hof ICT Manager, Bieze Food Group Bekijk de case

Samen met H&R vinden we steeds de juiste oplossingen voor onze vraagstukken.

André Faber Global Manager IT Infrastructure bij Huisman Equipment B.V. Bekijk de case

Carré had een probleem dat vroeg om écht specialistische kennis. H&R was daarom de juiste partner voor ons.

Danny van Kolck ICT Manager, Koninklijk Theater Carré Bekijk de case

In onze complexe mediawereld is het heel belangrijk te kunnen vertrouwen op je zakelijke partners.
Op IT gebied is dat voor mij H&R.

Eric van Kessel ICT Manager, United Bekijk de case