DELL EMC whitepapers

Bekijk hier de DELL EMC whitepapers

Dell Dynamic Power Mode: An Introduction to Power Limits (ENG) Een power managementsysteem dat de prestaties en levensduur van uw laptop optimaliseert.
Gaining Higher Productivity With 2-in-1 PC (ENG) Dell’s oplossing voor de toenemende vraag naar mobiele werkplekken. Een veelzijdige laptop die ook als tablet kan fungeren, en waarvan het scherm van het toetsenbord verwijdert kan worden.
Why You Should Use a 2-in-1 Latop (ENG) Onderzoek dat aantoont dat de productiviteit bij het gebruik van een 2-in-1 laptop tot wel 12.8% toegenomen is ten opzichte van werken met een normale laptop, met duidelijke argumentatie.
Lattitude 5000 Series, ROI Through Performance (ENG) Onderzoek dat aantoont dat de Return On Investment van de Lattitude 5000 al binnen 8 maanden bereikt wordt door de sterke(!) toename in prestaties.
Dell Latitude 5285 2-in-1: Ownership Costs VS Ipad Pro & Traditional Laptops (ENG) Onderzoek dat aantoont dat het gebruik van de Lattitude 5285 VS andere mobiele werkplek oplossingen, op een organisatie van 500 personen, in 3 jaar, een besparing van wel $606.000 kan opleveren.
The Advantage of Deploying Dell Rugged PC’s (ENG) Een onafhankelijk onderzoek, uitgevoerd door Moor Insights & Strategy toont aan dat de Rugged PC-oplossingen van Dell het beste uit de bus komen ten opzichte van rugged oplossingen van de concurrentie. De test wordt uitvoerig beschreven en laat indrukwekkende resultaten zien!
Case Study: Mueller® partners with Dell & Havis to Increase Productivity and Shipping Speeds in a Rugged Warehouse (ENG) De productiviteit van werknemers bij het gigantische Mueller is verhoogd doordat zij makkelijker toegang kregen tot applicaties door de Rugged oplossingen van Dell. Dit heeft ook een positieve invloed gehad op de shipping speeds en de stock management.

Thin Clients

Choosing The Right Client For Your Virtual Desktop Solution (ENG) Een uitgebreide study wat laat zien dat Thin Client virtual desktop solutions veel significante voordelen brengen ten opzichte van bestaande PC’s overzetten naar een virtueel landschap, juist op het gebied van kosten en security!
Whyse ThinLinux with SUSE Linux Offers Security and Managability (ENG) Uitleg hoe de ThinLinux mallware minimaliseerd, en zo veiligheid en rust biedt in de online omgeving met zijn toenemende risico’s.

Workstations

The Future of Technology in the Design Industry (2017) (ENG) Uitgebreide survey met respondenten variërend van designers tot CEO’s van gerenommeerde organisaties. Deze paper brengt inzichten in hun kijk op de toekomst, en de uitdagingen en mogelijkheden die deze brengt.
Dell Higher Education (ENG) Deze whitepaper laat zien hoe de krachtige workstations van Dell, de educatieve onderwijs modellen binnen universiteiten, gericht op  de design  en engineering tak, volledig omgooien, en zo het succes en potentieel van de studenten vergroten.
Dell Higher Education 1 (ENG) Laat zien waarom het nodig is om mee te gaan met de Augmented Reality (AR) en Virtual Reality (VR) trend, om voorloper te zijn en blijven op het gebied van onderwijs. Daarbij laten zij een aantal belangrijke industrie trends zien.
Dell Higer Education 2 (ENG) Laat zien hoe Dell in samenwerking met twee universiteiten in Amerika werkt aan de toekomst, en verscheidene toepassingen van AR, VR en AI.
Dell Precison Cognitive Technologies (ENG) Hierin worden nieuwe oplossingen gepresenteerd voor herkenbare historische problemen, door gebruik van onder andere de ‘’Dell Precision 7920 Tower Performance Class Fixed Workstation’’.
Wil je meer informatie?
DELL EMC whitepapers