Aruba netwerken

 

Ontdek hoe u de toegang tot uw netwerken verbetert, zonder in te boeten aan veiligheid en kwaliteit én tegelijkertijd het beheer te vereenvoudigen.

Powered by

De balans tussen het toegankelijk en veilig houden van uw netwerk, het beheren ervan en tegelijkertijd een hoge kwaliteit garanderen is tegenwoordig een enorme uitdaging.

Het aantal en de verschillen tussen devices neemt toe. Netwerken worden daardoor steeds complexer. En de gestelde kwaliteitseisen steeds hoger. Deze tendens zorgt ervoor dat bekabelde en draadloze netwerken meer moeten bieden dan alleen connectiviteit. Daarbij wilt u graag de controle behouden over wie er toegang krijgt tot het netwerk en wat bijvoorbeeld gastgebruikers op het netwerk mogen doen.

Het slim inrichten van de netwerken, de connectiviteit en de beveiliging zijn al een uitdaging op zich. Maar om hier overzicht over te kunnen krijgen is eenvoudig beheer vanuit een centrale omgeving van essentieel belang.

Wilt u meer weten over de verschillende oplossingen om ook uw netwerk toekomstbestendig te maken? Wij helpen u graag op weg! We hebben bijvoorbeeld een mooi whitepaper samengesteld met alle achtergrondinformatie. Ook hebben we een workshop waarin u heel concreet kunt zien wat voor uw organisatie van toepassing is. Via onderstaand formulier kunt u aanvragen wat bij u past. Onze IT-experts kunnen indien gewenst ook direct contact met u opnemen en bespreken wat voor u relevant is.

“Met een workshop kunnen wij u in één dag meenemen in de wereld van de netwerken en de verschillende oplossingen van Aruba aan u toelichten.”

Ik wil meer weten over Aruba